неділю, 19 березня 2017 р.

АНОТАЦІЯ

Тема досвіду: Використання інтерактивних методів навчання на уроках

                         української мови та літератури

Автор досвіду:  Гелета Ольга Марянівна, вчитель української мови та

                             літератури

Адреса досвіду: Мостиська Друга загальноосвітня школа I-II  ступенів

     Гелета Ольга Мар’янівна - учитель української мови та літера­тури, кваліфікаційна категорія” спеціаліст першої категорії ”.  
    Вчитель-практик, який володіє сучасними технологіями навчання і виховання, бажанням вчитися та вмінням постійно самовдосконалюватися, творчим підходом до вирішення навчальних цілей.
     Кожен урок української мови - це творча праця вчительки і учнів.

     В основу своєї педагогічної діяльності поклала ідею «Використання інтерактивних методів навчання на уроках  української мови та літератури».

     Застосовує інтерактивні методи на уроках, на яких учні вчаться осмислювати отриману інформацію, трактувати її, застосовувати в конкретних умовах, водночас розуміти суть речей, уміти висловити думку, відстоювати свою позицію, співпрацювати в групі та колективі. Таким чином створюються умови для високоякісного засвоєння навчального матеріалу, розвитку здібностей учнів, їх соціальної та громадянської компетентності, виховання гармонійної особистості.
     Вчителька глибоко вивчила теоретичні джерела з цієї проблеми, і у своїй роботі використала передовий педагогічний досвід, форми і методи для її реалізації.
  Цій меті підпорядковує організацію роботи над проблемою.
  Вчитель формує в учнів національну свідомість, любов до рідного краю, свого народу, бажання працювати задля розквіту держави.
              Створила власний блог: olha.heleta@gmail.com(blogspot.com)
    Рекомендується для поширення серед педагогів школи.


Немає коментарів:

Дописати коментар